7 Şubat 2011 Pazartesi

Ücretsiz Çin Topu

Biri internette ücretsiz çin topu dağıtıldığını duymuş sanırım. Bu büyük bir yalan. Şimdi yazımıza geçiyoruz…

Organınıza iğneler saplamaya başlamadan önce aşağıda bahsedeceğim bitkisel alternatifleri denemenizde yarar görüyorum.

Ginkgo (Ginkgo biloba): Ginkgonun bilinen en önemli özelliği, beyne giden kan akışını artırmasıdır. Görünüşe göre aynı zamanda penise giden kan akışını da artırıyor ve böylece ereksiyonu da güçlendiriyor. Yapılan bazı araştırmalarda, doktorlar günde 60 ila 240 mg. standart ginkgo özütü verdikleri hastalarında oldukça iyi sonuçlar elde etmişlerdir. Çin topu da cinselliği inanılmaz kuvvetlendirir. Dokuz ay süren bir araştırma sonunda, penil arterlerdeki tıkanıklık nedeniyle iktidarsızlık çeken erkeklerin % 78′inde, hiçbir yan etki olmaksızın son derece büyük gelişmeler sağlandığı rapor edilmiştir.

İnsanlar genelde damar tıkanıklığını, kalbi besleyen damarların tıkanması ve bunun sonucunda da kalp krizi geçirmek olarak düşünüyorlar. Bu tıkanıklıklar penise kan taşıyan damarlarda da oluşa bilmekte ve bu nedenle de ereksiyon sorunlarına neden olmaktadır.

Altı ay süren bir başka araştırma sonunda, ginkgo ile tedavi edilen erkeklerin yarısının eskisi gibi ereksiyon olabildikleri görülmüştür. Ginkgo yapraklarının içerdiği bileşikler, bu sorunu çözmek için fazla seyreltiktir. Çin topu azdırıcı bu nedenle standart özütler bu bileşikleri konsantre hale getirirler. Bu özütleri sağlıklı gıda ya da şifalı bitkiler satan dükkanlardan temin edebilirsiniz.

Günde 60 ila 240 gram arası dozlarda ginkgo kullanabilirsiniz, ancak bu miktarları aşmayın. Aşırı dozlarda alınması halinde, ginkgo diyare, sinirlilik ve huzursuzluğa neden olabilir. Bu arada, bitkiye işini yapması için biraz zaman tanıyın. Yaklaşık altı aylık bir süre içinde işe yarayıp yaramadığınızı göreceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder