7 Şubat 2011 Pazartesi

Tarçın ve Afrodizyak Etkileri

Chicago Koku ve Tat Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Alan Hirsch, tıp öğrencileriyle yaptığı bir deneyde, öğrencilerin çeşitli kokulara verdikleri tepkiyi ölçmek için penislerine ölçüm cihazları bağlamıştır. Tarçınlı sıcak bir kurabiye koklatıldığında, penise çok daha fazla kan gittiğini gözlemiş ve bundan dolayı tarçının ereksiyona en güçlü yardımcı olduğunu ileri sürmüştür.

Balkabaklı çörek (balkabağı artı muskat) ve lavanta karışımı bir koku da aynı şekilde penil kan dolaşımını artırmıştır. Biliyorum, tüm bu anlattıklarım palavra gibi geliyor fakat değil. Çin topu cinsel olarak düzen sağlar. Bu sözünü ettiklerimiz geçerli bilimsel araştırmalar. Peki tüm bu araştırmaların yararı ne? Eğer bir erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyorsa ve siz de onu bir yerlere çekmek istiyorsanız- neden bir parça tarçınlı kurabiye ya da balkabaklı çörek vermeyesiniz ki?

Gösterirken ginkgo ve çam kabuğu ekstresi gibi bitkiler kalp hastalarında yüzyıllardır güvenle kullanılmaktadır. Eğer iktidarsızlık probleminiz varsa ve Viagra alamıyorsanız bu bitkileri alma konusunu doktorunuzla konuşun.

0 yorum:

Yorum Gönder