12 Ocak 2011 Çarşamba

Cinsel İstek Yaşa Göre Değişir Mi?

Normal yaşlanma hem erkek hem de kadınlarda fiziksel değişiklikler getiriyor. Bu değişiklikler bazen olması ve başka bir kişiyle cinsel zevk bir yeteneğini etkiler. Onlar büyüdükçe Bazı kadınlar seks daha fazla zevk. menopoz veya histerektomi sonra, artık bir istenmeyen gebelik korkusu olabilir. Onlar seks zevk için özgür hissedebilirsiniz.
Bazı kadınlar gri saç gibi şeyler düşünmüyorum ve onlara daha az cinsel partner için daha cazip hale kırışıklıkların. Ama bir kadın genç görünümlü ya da doğum verebilme onu daha kadınsı hale getirdiğini inanırsa, o yaşı ne olursa olsun nasıl arzu endişelenmeye başlayabilirsiniz. Bu seks az onun için eğlenceli hale getirebilir.
Bir kadının vajina değişiklikleri fark edebilirsiniz. o yaş olarak, vajinaya kısaltır ve daraltır. Duvarları daha ince ve biraz da sert oldu. Bu değişiklikler o seks zevk alamıyorum anlamına gelmez. Ancak, çoğu kadın da az vajinal lubrikasyon olacaktır. Bu cinsel zevki etkileyebilir. erkekler yaşlandıkça, iktidarsızlık daha sık görülür. Iktidarsızlık olması ve devam ereksiyon yeterince sert cinsel ilişki için yeteneğinin kaybı. 65 yaşından olarak, erkeklerin yaklaşık 15-25% bu sorun onların seks yaşıyorsanız her dört kez en az biri var. Bu kalp hastalığı, yüksek tansiyon ya da diyabet ya hastalık ya da tedavi etmek için kullanılan ilaçlar nedeniyle erkeklerde ortaya çıkabilir.
Bir adam bir ereksiyon elde etmek için uzun sürer bulabilirsiniz. Onun ereksiyon olmayabilir olarak firma ya da eskiden kadar büyük. boşalmak miktarı küçük olabilir. orgazm sonrası ereksiyon kaybı daha hızlı gerçekleşir, ya da ereksiyon yeniden mümkündür önce daha uzun sürebilir. Bazı erkekler daha fazla ön sevişme ihtiyaç bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder