26 Ocak 2012 Perşembe

Lida’nın Zararları Var mı?


Bir çok kişi tarafından kullanılan ve hâlâ da kullanılmaya devam eden ürün olan lidanın bir zararı var mıdır? Bu soruların hepsinin cevabını sizlere vermeye çalışacağız. Zayıflama hapları arasındaki en iyi olarak nitelendirilebilecek bir ürünün zararları var mıdır? Sorusuna net ve kesin olarak cevap vereceğiz. Lidanın dünyadaki ve ülkemizdeki kullanıcı sayısı 100binleri aşmıştır. Peki bu ürün zararlı mı? Cevap için konumuzu detaylı bir şekilde okuyunuz.
Orjinal Lida Zayıflama Hapı
Orjinal Lida Zayıflama Hapı
Lidanın belirli başlı ufak yan etkileri bulunmaktadır. Fakat bu yan etkiler kişilere zarar veren türde olan yan etkilerden değildir. Tamamiyle geçici, ufak ve fazla olmayan yan etkilerdir. Bu yan etkilerin geçme süresi vücudun  lida zayıflama hapına alışma dönemi kadardır. Vücudunuz takviyeye alıştıktan sonra bu yan etkiler ortadan kalkacaktır. Şimdi gelelim lida kullanırken oluşabilecek (normalde oluşmayan) zararlara, normalde lidanın zararı yokken, kişilerin yanlış kullanımları sonucu beklenmedik durumlar oluşabilmektedir. Şimdi lidayı kullanmaya başlamadan önce kişilerin lida zayıflama hapını kimler kullanamaz yazılı uyarılara dikkat etmeleri gerekirken, dikkat etmemeleri sorunlar oluşturmaktadır.
Lidayı kullanmaya uygun olmayan kimselerin lidayı kullanmaları beklenmedik yan etkilerin ve sağlıksal sorunların oluşmasına sebebiyet vermektedir. Lidayı kullanacak kişilerin kesinlikle bu konuya dikkat etmeleri gerekmektedir. Ayrıca lidanın kullanımı sırasında kişilerin diyet uygulamamaları gerekirken, diyet uygulamaları, kendilerini aç bırakmaları tansiyonlarında ve şekerlerinde düşmeye sebebiyet vermektedir. Ayrıca vücudun hızlanması, gerekli su ihtiyacının kişiler tarafından karşılanmaması sonucu kabızlık, kalp çarpıntısı gibi sorunların oluşması yine kişilerin yanlış kullanımlarından kaynaklıdır.
Lidayı kullanırken dikkat edeceklerimiz nelerdir?
Lidayı kullanırken bir sorun ile karşılaşmamak için aşağıdaki talimatlara dikkat etmeniz yararlı olacaktır. Çünkü lidanın zararları yoktur. Kişilerin her hapta ve takviyede olacağı gibi yanlış kullanım sonucu oluşan beklenmedik durumlar söz konusudur.
1. Gün içerisinde kesinlikle kahvaltı yapınız.
2. İştahınız kesik olsa dahi, öğünlerde doyurucu olmak kaydıyla yemek yemeniz gerekmektedir.
3. Diyet uygulamayınız.
4. Gün içerisinde en az 2-3 litre şeklinde bol su ve sıvı tüketiniz.
5. Kesinlikle doz aşımı uygulamayınız.
6. Lidayı kullanırken alkol, çay ve kahve tüketimini en aza indiriniz. Gerekirse içmeyiniz.
7. Lidanın kullanımı sırasında sigara tüketimini de aza indirmenizi tavsiye ediyoruz.
Yukarıda sizlere verilen seçeneklerdeki durumlara uymanız durumunda lidadan en iyi performansı elde edebilir, vücudun alışması döneminde oluşan ufak yan etkiler kısa süreli olur ve beklenmedik hiç bir durum gerçekleşmez.

0 yorum:

Yorum Gönder